Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Broken Sword 5: The Serpent's Curse

Nye Broken Sword kommer til Vita

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Revolution Software har nå delt traileren de viste på Gamescom fra Broken Sword: The Serpent's Curse, på seriens offisielle Facebook-side. Traileren er fra en pre-alfa-versjon av spillet, og har ingen lydeffekter utover musikken som spilles. Det man får se av spillet ser derimot meget pent og velpolert ut.

HQ

Charles Cecil, medgrunnlegger av Revolution Software, skriver også på den britiske Playstation-bloggen at Broken Sword: The Serpent's Curse vil komme til PS Vita, ved siden av de allerede annonserte Windows-, Mac-, Linux-, iOS- og Android-versjonene.

- Vi er begeistret over å fortsette vårt samarbeid med Sony, og vi er glade for å kunne annonsere at Broken Sword: The Serpent's Curse (det femte spillet i serien) skal slippes til PlayStation Vita. PS Vita er en ideell enhet for et eventyrspill. Kombinasjonen av fremre og bakre berøringsskjerm, samt den analoge spaken og skulderknappene, gir oss så mye rom for å skape et virkelig flott brukergrensesnitt, uttaler Cecil i bloggen.

Broken Sword 5: The Serpent's Curse
Foto hentet fra Broken Swords Facebook-side.

Spillet ble lansert igjennom en Kickstarter-kampanje, hvor det tilsammen ble samlet inn over 4,6 millioner kroner. Dette er nesten dobbelt så mye (191%) som de spurte etter, så denne oppfølgeren ser ut til å ha vært etterlengtet.

Lanseringsdato for Broken Sword: The Serpent's Curse er enda ukjent, men ifølge spillets offisielle hjemmeside vil det komme i slutten av 2013. Dette gir oss forhåpentligvis tid til å gjøre oss ferdig med GTA V først!

Broken Sword 5: The Serpent's Curse
Broken Sword 5: The Serpent's CurseBroken Sword 5: The Serpent's Curse

Relaterte tekster

0
Revolution slipper omfattende spillpakke

Revolution slipper omfattende spillpakke

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Fans av Revolution Software (mest kjent for spillserien Broken Sword) har mye å se frem til 11. mars i år. Da skal nemlig den massive samlingen Revolution: the 25th...

2
Nye Broken Sword kommer til Vita

Nye Broken Sword kommer til Vita

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

Revolution Software har nå delt traileren de viste på Gamescom fra Broken Sword: The Serpent's Curse, på seriens offisielle Facebook-side. Traileren er fra en...Loading next content