Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 3

Nye detaljer om Call of Duty: Black Ops III Zombie Chronicles

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For noen dager siden kunne Activision bekrefte at Call of Duty: Black Ops III Zombie Chronicles-utvidelsen vil inneholde åtte oppussede zombie-kart fra andre Call of Duty-spill, og nå har de gitt oss siste rest med informasjon og en trailer.

Selve utvidelsen vil koste 269 kroner, og vil ikke være en del av spillet sitt season pass. Dette er selvsagt en god del mer enn de andre utvidelsene til spillet koster, men så får vi også en god del ekstra for pengene. Foruten flere kart får vi også tjue Vials of Liquid Divinium, to nye Whimsical GobbleGums, og en Zombies Pack-A-Punch Weapon Camo. Forhåndsbestiller du Playstation 4-utgaven vil du også få med et dynamisk bakgrunnstema. Om du har lyst på en smakebit på hva som venter 16. mai og i juni kan du se traileren under.

HQ
Call of Duty: Black Ops 3

Relaterte tekster

Call of Duty: Black Ops 3Score

Call of Duty: Black Ops 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

De kommer hvert år og leverer stort sett de samme opplevelsene. I år er det imidlertid annerledes. I år blåste Call of Duty oss fullstendig av banen!Loading next content