Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis

Nye EA-spill avsløres på torsdag

Spillgiganten avholder eget arrangement

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Electronic Arts har allerede storspill som Battlefield 3, Mass Effect 3, FIFA 12, SSX og Tomb Raider på sine lanseringslister, men gigantselskapet later likevel ikke til å være fornøyd.

Under sitt eget Summer Showcase-arrangement på torsdag planlegger derfor utvikleren en rekke store avsløringer.

EA vil ikke røpe noen detaljer rundt hva som skal vises frem, men som Gamereactor kunne melde i går er trolig en konsollversjon av det originale Crysis på vei, og vi tipper dette kan være en av avsløringene som dukker opp torsdag.

Under fjorårets Summer Showcase-arrangement disket EA opp med annonseringer av spill som Fight Night Champion, Kingdoms of Amalur: Reckoning og Alice: Madness Returns.

Kilde: VG247.

Crysis
Skal det originale Crysis til konsoll avdekkes på torsdag?

Relaterte tekster

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Fire år etter at spillet ble sluppet på PC er Crysis fortsatt like fantastisk. Dette er et av tidenes beste actionspill...

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Cevat Yerli og Crytek har nok en gang levert et fantastisk actionepos, og vi er i himmelen over resultatet. Et av årets aller beste spill!

Crysis 1 til konsoll bekreftet

Crysis 1 til konsoll bekreftet

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Ryktene om en konsollversjon av det første Crysis-spillet har herjet over lang tid, og i dag kunne Electronic Arts og Crytek omsider bekrefte at versjoner til konsoll...Loading next content