Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Nye episoder i Rainbow Six esportdokumentaren Escalation

Fire episoder viser oss alt som er verdt å vite om spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere denne måneden avslørte Ubisoft en ny dokumentarserie basert på Rainbow Six: Siege kalt Escalation. Målet med serien er å forberede oss på den kommende Six Invitational-turneringen hvor 16 lag skal kjempe om en premiepott på 500 000 dollar. Turneringen finner sted i Montreal fra 13.-18- februar. Vi har nå fått de fire første episodene i serien, og du kan se alle i bunnen av nyhetssaken. Episodene viser forskjellige aspekter ved skytespillet, og flere prominente figurer innenfor konkurransemiljøet deler av sin innsikt og erfaring.

Spillere fra Evil Geniuses, Team Liquid, og Supremacy, i tillegg til KiXSTAr og Meligeni, har bidratt med tanker og innsikt til serien rundt det taktiske elementet til spillet. Alle episodene ble filmet under finalen i sesong 3 av Rainbow Six Pro League i Sao Paulo, Brazil.

Episode 1 heter Stay on Top, og tar for seg hvordan de nye kartene og operatørene hele tiden forandrer metaen. Episode 2 - Breach the Fortress - fokuserer på de ødeleggbare omgivelsene som gjør spillet så unikt. Episode 3, tar for seg treningen og de psykiske forberedelsene som kommer i forkant av et esportarrangement, mens Episode 4 handler om det å "clutche" kamper når all oddsen er imot deg.

Du kan se episodene nedenfor. Hva synes du om dokumentarer som dette?

HQ
HQ
HQ
HQ
Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content