Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rock Band 3

Nye låter sluppet til Rock Band

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er nesten to år siden Harmonix annonserte at det var slutt på nye nedlastbare låter til deres Rock Band-serie. Et løfte de har holdt frem til nå. I en ny annonsering på Harmonixmusic.com har de nå uten forvarsel presentert tre nye låter som kan lastes ned til Playstation 3- og Xbox 360-versjonen av Rock Band 3 (og Rock Band Blitz). Disse er:

• Arctic Monkeys - R U Mine?
• Avenged Sevenfold - Shepherd Of Fire
• Foo Fighters - Something From Nothing

Det blir ikke forklart hvorfor de gjør dette, men det er nærliggende å tro at de kanskje vil finne ut hvor mange som fortsatt bruker plastinstrumentene.

Rock Band 3

Relaterte tekster

Rock Band 3Score

Rock Band 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - Gamereactor SE

Harmonix tar musikkspillsjangeren til neste nivå med keyboard og strengede plastgitarer med 102 knapper. Er det fortsatt moro å leke rockeband i stua?

0
Nye låter sluppet til Rock Band

Nye låter sluppet til Rock Band

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er nesten to år siden Harmonix annonserte at det var slutt på nye nedlastbare låter til deres Rock Band-serie. Et løfte de har holdt frem til nå. I en ny annonsering...Loading next content