Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Luigi's Mansion 2

Nye Luigi's Mansion forsinkes

Men kun i USA inntil videre

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fansen har ventet lenge på en oppfølger til Gamecube-spillet Luigi's Mansion fra 2002, og stemningen var derfor stor da Nintendo presenterte 3DS-eventyret Luigi's Mansion: Dark Moon.

Hvis du var blant de som jublet har vi beklageligvis en dårlig nyhet til deg, Nintendo har nemlig annonsert at spillet ikke vil se dagens lys før i 2013, og ikke i 2012 som opprinnelig planlagt.

Utsettelsen er dog kun bekreftet for USA, men vi mistenker at den europeiske versjonen vil lide samme skjebne. Etter hva vi er kjent med skal den japanske utgaven fortsatt være i rute mot en 2012-lansering, men en konkret dato har ikke blitt lagt frem enda.

Nintendo har heller ikke oppgitt noen konkret grunn til utsettelsen, men vi skal ikke se bort fra at spillet ikke har nådd selskapets strenge kvalitetskrav helt enda.

Vi gleder oss uansett til et gjensyn med Luigi og hans trofaste støvsuger, når enn det blir.

Luigi's Mansion 2

Relaterte tekster

7
Luigi's Mansion 2Score

Luigi's Mansion 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Spøkelsene er nok en gang tilbake i Nintendos rike, og vi har støvsugd skrømt sammen med Luigi.

0
Luigi's Mansion blir japansk arkadespill

Luigi's Mansion blir japansk arkadespill

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Capcom jobber for tiden med et arkadespill basert på Luigi's Mansion. Spillet har kommet så langt i utviklingen at Capcom har gjennomført ulike offentlige tester, og...

7
- Luigi er inspirert av Mr. Bean

- Luigi er inspirert av Mr. Bean

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Next Level Games legger ikke skjul på hvor inspirasjonen til Luigi's Mansion 2 har kommet fra. Under utviklingen har de sett mye på gode gamle Mr. Bean.Loading next content