Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Vampire Rain

Nye screens fra Rain

AQ Interactives siste spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Paraplyorganisasjonen AQ Interactive som bl.a. har samlet Cavia (Bullet Witch) Artoon (Blinx the Time Sweeper) og Mistwalker (Cry On) under et og samme tak, når det kommer til utgivelser, har nettopp sluppet en rekke screenies fra skrekk/action-spillet Rain som tidligere gikk under navnet Vampires Rain.

Spillet er under utvikling hos Artoon og det handler om elitesoldaten John Lloyd som sendes til Los Angeles sammen med sitt lag av spesialtrente soldater for å utrydde en masse vampyrer.

Rain er enda ikke annonsert i Europa, men da Atari har underskrevet en større avtale med AQ Interactive om deres spillportefølje og i første omgang utgir Bullet Witch på disse kanter, så regner vi ikke med at det varer lenge før at Rain også dukker opp på disse breddegrader.

Vampire Rain
Vampire Rain
Vampire Rain
Vampire Rain
Vampire Rain
Vampire Rain
Vampire Rain
Vampire Rain
Vampire Rain
Vampire Rain

Relaterte tekster

Vampire RainScore

Vampire Rain

ANMELDELSE. Skrevet av Henrik Bach

Vampyrer og smyging går ikke særlig godt sammen. Vi har testet Artoons siste spill, og forteller hvor elendig spillet er.Loading next content