Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Daxter

Nye screens fra spreke Daxter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tanggaard er ikke til å komme i kontakt med i disse dager, han er nemlig med å kjempe seg gjennom Daxter-spillet, så det er en anmeldelse klar til april-magasinet. Med jevne mellomrom hører vi latter, skrik og rabalder fra kontoret hans, så vi går ut fra at det skyldes at Ready at Dawn faktisk er lykkes med å lage et ganske så velfungerende plattformspill til PSP'en.

Til alle oss andre som for øyeblikket ikke kan spille Daxter, deriblant med selv, så får vi nøye oss med disse nye skjermisene i stedet. Daxter er på gaten 14. April til PSP.

Her er mer fakta:
* A return to pyre platform based gameplay with a starring role for Daxter

* 15 levels with 25 missions, including Dream Sequences

* Fun and quirky weapons/gadgets that only DAxter could utilitize -such as the Fly Swatter, Backpack Spray Gun,and Crop Duster

* Single player as well AS 2-4 Wireless (AD HOC) gaming

* Unlock cool new tracks and weapons in tandem with Jak X.®

Flere nyheter om spillet finner du inn her

Daxter
Daxter
Daxter
Daxter
Daxter
Daxter
Daxter

Relaterte tekster

8
DaxterScore

Daxter

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Rosmo Hansen

Utrolig grafikk, herlig dialog, varierende gameplay og minst like varierende omgivelser. Daxter debuterer som hovedrolleinnehaver i et av de beste spillene til PSP så langt!

3
Jak and Daxter universet lever videre?

Jak and Daxter universet lever videre?

NYHET. Skrevet av Bernt Erik Sandnes

Selv om Naughty Dog ikke har tenkt seg å fortsette Jak and Daxter-serien med en evt. firer, så foreligger muligheten stadig for å lage såkalte spin-offs. Det kunne Evan Wells for leden fortelle på E3 messen. Mer info på innsiden!Loading next content