Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Nye skjermiser fra Beyond Good & Evil

UbiSoft’s største ess denne julen er utvilsomt det etterlengtede Prince of Persia, men Beyond Good & Evil er også en tittel mange gleder seg stort til. Vi har nye skjermiser.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ved første øyekast ser kanskje ikke Beyond Good & Evil ut som allverden, men det er et perfekt eksempel på at synet kan bedra. Spillet blander et veld av genre når du, i rollen som Jade, må undersøke hvordan tingene ligger an på planeten din, som nettopp er invadert av aliens. Planetens beboere er allerede blitt beroliget av regeringen, men Jade føler seg ikke helt trygg. Du må både sloss og etterforske deg gjennom flere verdener for til slutt å finne sannheten.

Hovedmannen bak spillet er den geniale Michel Ancel, som bl.a. sto for Rayman spillene. Sammen med Prince of Persia fortalte UbiSoft nylig, at spillet vil bli PS2 eksklusivt i 2003, men Xbox og Gamecube eiere bør ikke vente så lenge etter jul før de også får spillene til deres maskiner. Her er de siste skjermisene:Loading next content