Norsk
Gamereactor
nyheter
Returnal

Vi forsøker å overleve på Atropos i Returnal på dagens GR Live

Bli med oss når vi sjekker ut PC-versjonen av Housemarque's roguelike shooter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi fortsetter denne ukens batch av GR Live strømmer ved å vende fokuset mot PC-utgaven av Housemarques skumle, roguelike, bullet-hell shooter, Returnal. Ankommer på plattformen i forrige uke til en middels mottakelse, setter spillet spillere i skoene til hovedpersonen Selene mens hun prøver å bryte en syklus av død og fortvilelse alt mens hun er fanget på en ond fremmed verden kjent som Atropos.

For å se hvordan Returnal former seg på PC, kan du bli med meg på GR Live-hjemmesiden senere i dag, spesielt til vanlig tid 15:00 GMT / 16:00 CET, alt for å se åpningstiden av spillet.

Og inntil vi går live, sørg for å også sjekke ut vår anmeldelse av Returnals PC-utgave her, for å lese våre bredere og dypere tanker.

Returnal

Relaterte tekster

Returnal på PCScore

Returnal på PC

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Laursen

Returnal har kommet tilbake med hevn! Laursen har kjempet seg gjennom mørke ruiner og mangearmede monstre for å levere en rask gjennomgang av spillets PC-utgivelse.

ReturnalScore

Returnal

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Housemarque har akkurat satt standarden for grafikk, lyd og kontroller på PlayStation 5, så når gameplayet er ekstremt bra også er dette lett årets beste spill så langt for Eirik.Loading next content