Norsk
Gamereactor
nyheter

Gamereactor ønsker alle en god jul!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det nærmer seg slutten av 2014, men først skal det fortæres julemat, Grandiosa eller noe helt annet - alt avhengig av hva du foretrekker. Det er lett å se på 2014 som året der de spillene som faktisk ikke ble utsatt endte opp med å bli sluppet fulle av feil, men det har likevel kommet spill vi vil huske i lang tid fremover. Forhåpentligvis ligger noen av disse spillene under treet i kveld.

Gamereactor ønsker å takke for følget så langt i år. Vi ser stadig at det dukker opp nye brukernavn blant den harde kjernen, og det gleder oss at dere velger å bli værende her. Vi er takknemlige for alle positive tilbakemeldinger, og vi er samtidig takknemlige for alle dere som sier ifra når dere er uenige eller arresterer oss når vi tar feil. Det er også gledelig å lese tonen i kommentarfeltene, for det føles som om dere er mye mer inkluderende enn de fleste andre forumer vi kan sammenligne oss med. Takk skal dere ha.

Undertegnede vil samtidig takke våre enestående moderatorer for den fantastisk jobben de gjør. Dette hadde ikke gått uten dere.

Vi håper at alle sammen får en kick-ass julefeiring, og at vi ses igjen når kalenderen viser 2015. Husk at vi kjører vår store kåring av Årets Spill helt frem til nyttårsaften, og denne finner du her.

Nå gjenstår det bare å si det viktigste, nemlig god jul!

Gamereactor ønsker alle en god jul!


Loading next content