LIVE
HQ
logo hd live | Harold Halibut
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      NYHET - SPONSET INNHOLD

      Samsung introduserer stor Samsung Odyssey League

      Er du klar til å fremkalle din indre styrke?

      Abonner på vårt nyhetsbrev her!

      * Påkrevd felt

      Det ligger en Chicken Dinner verdt hele €25.000 og venter på deg, eller snarere på de beste av Europas PUBG-spillere. Samsung sparker nå i gang litt av en turnering, og den er fri og åpen for alle. Det eneste du trenger å gjøre er å melde deg på sammen med laget ditt, ta med stekepannen, og spring inn i kampens hete!

      Turneringen starter med kvalifikasjonsrunder fra 28. september, og frem til 1. oktober. Deretter blir det avholdt nordiske finaler fra 24. oktober, og det hele kulminerer i de store europeiske finalene 5. til 6. desember.

      Så hva venter du på? Du kan delta i denne ville turneringen ved å melde deg på her, og er du interessert i å lære mer om turneringen, som forøvrig heter Samsung Odyssey League, så kan du gjøre det via den offisielle hjemmesiden.

      HQ
      Samsung introduserer stor Samsung Odyssey League

      Her på Gamereactor inngår vi innimellom en avtale med en partner om å lage en eller flere informative videoer om et bestemt produkt. Dette betyr at videoen her produseres i samsvar med Gamereactor-teamet, er sponset, og det kan du lese mer om ved å klikke på lenken over.



      Loading next content