Norsk
Gamereactor
nyheter

Nyinnspilling av Moana annonsert av Dwayne Johnson

"Jeg er dypt ydmyk og overveldet av takknemlighet for å bringe den vakre historien om Moana til storskjermen i live-action."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen ringere enn Maui selv, eller Dwayne Johnson som hans virkelige navn er, som nettopp kunngjorde at Disney for tiden jobber med en live-action-nyinnspilling av Moana.

Dwayne Johnson vil produsere og, som du kanskje forventer, også spille rollen som Maui igjen. Handlingen vil også være den samme som i 2016-versjonen, men det er fortsatt uklart om flere skuespillere enn Johnson vil gjenta rollene sine. Det er heller ingen premieredato i skrivende stund.

Johnson har dette å si om saken:

"Jeg er dypt ydmyk og overveldet av takknemlighet for å bringe den vakre historien om Moana til storskjemen i live-action Denne historien er min kultur, og denne historien er illustrerende for vårt folks nåde og krigerstyrke. Jeg bærer denne kulturen stolt på huden og i sjelen min, og denne enestående muligheten til å gjenforenes med Maui, inspirert av mana og ånd av min avdøde bestefar, High Chief Peter Maivia, er en som går veldig dypt for meg. Jeg vil takke mine partnere i Disney for deres sterke engasjement for denne spesielle bestrebelsen, fordi det ikke er noen bedre i verden for oss enn å hedre historien om vårt folk, vår lidenskap og vårt formål gjennom musikken og dansen som er kjernen i hvem vi er som polynesiske folk. "

Trenger vi flere live-action-nyinnspillinger av Disney-produksjoner, eller bør det legges mer innsats i å skape nye opplevelser?

HQ
Nyinnspilling av Moana annonsert av Dwayne Johnson


Loading next content