Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Amnesia: The Dark Descent

Nytt Amnesia-spill underveis?

Nettside hinter om en oppfølger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter noen år som forholdsvis ukjente ble svenske Frictional Games verdenskjente etter lanseringen av Amnesia: The Dark Descent.

Siden den gang har Frictional Games jobbet med et hemmelig prosjekt, og skal vi tro hintene som nå har dukket opp på nettsiden nextfrictionalgame.com dreier det seg om en oppfølger til det populære skrekkspillet fra 2010.

Alt man kan se på nettsiden er Amnesia-logoen, et særdeles uklart bilde og påskriften "noe er i gjære". Klikker man seg inn på bildet sendes man videre til Google Maps, der man får se et kart over Kina.

Hva dette skal bety er fortsatt ukjent, men vi kan i det minste slå fast at et nytt Amnesia-spill etter alt å dømme er på vei.

Amnesia: The Dark Descent
Bilde fra det originale Amnesia: The Dark Descent.

Relaterte tekster

Amnesia: The Dark DescentScore

Amnesia: The Dark Descent

ANMELDELSE. Skrevet av Kristina Soltvedt Wiik

Penumbra-skaperne returnerer med friskt mot: Uhyggelige minner fra fortiden, skumle slott i skumringen og en gjennomgående følelse av hjelpeløshet.

0
Amnesia: The Dark Descent gratis på Steam

Amnesia: The Dark Descent gratis på Steam

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det kritikerroste skrekkspillet Amnesia: The Dark Descent fra svenske Frictional Games er nå gratis på Steam. Tilbudet varer i 24 timer, men vi vet ikke når klokken...Loading next content