Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Company of Heroes: Tales of Valor

Nytt Company of Heroes!

Heltegjengen blir hedret i et nytt spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Company of Heroes har høstet god kritikk siden det ble utgitt. Vi har skutt og kriget oss igjennom 2. verdenskrig utallige ganger, men med CoH ble det mer enn en generisk opplevelse som vi glemte så fort vi hadde vært igjennom den. Tilleggspakken bydde på mer av det samme, bare med en annen vinkling - noe som ikke bare gav spillet mer dybde, men også en engasjerende story og en forbedret multiplayer-del.

Det nye spillet THQ annonserer vil hete Company of Heroes: Tales of Valor.

"Company of Heroes er en av de mest kritikerroste RTS spillseriene gjennom tidene," sier Peter Matiss, global produktsjef i THQ. "Med Company of Heroes: Tales of Valor leverer Relic Entertainment en helt nytt kapittel i serien som er med på å sette nye standarder for innovasjon og kvalitet i sjangeren."

Company of Heroes: Tales of Valor skal i følge annonseringen inneholde masse nytt materiale som skal gi liv til en-spiller-opplevelsen igjen. Blant annet vil man ha tre kampanjer å velge mellom der man naturligvis kan spille som noen av krigens helter. Det vil være nytt multiplayerinnhold, så vel som ekstra kart og nye enheter. I tillegg vil Tales of Valor inneholde "Direct Fire"-funksjon som tillater mer nøyaktig taktisk kontroll av enheter og gir flere strategiske muligheter.

Utviklingen gjøres av Relic Entertainment og er basert på deres propritære grafikkmotor Essence Engine. Spillet vil være kompitabelt med de tidligere Company of Heroes-spillene, noe som gir veteranspillere komplett tilgang til de episke kampene i 2. verdenskrig.

Så gjenstår det bare å se om Relic Entertainment klarer å leve opp til forventningene som de tidligere spillene har lagt opp til. Vi har allerede fått se litt på hva Tales of Valor kan tilby og vil ha en beta-test klar i desembermagasinet.

I følge Relic vil de prøve å ha spillet klart til våren 2009. Vi følger spent med.

Company of Heroes: Tales of Valor

Relaterte teksterLoading next content