Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crash Team Rumble

Nytt Crash Bandicoot skal visst avsløres i desember

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ryktene om at Crash Bandicoot 4: It's About Time-skaperne i Toys for Bob arbeidet på et nytt Crash-spill begynte å gå lenge før de selv hintet til et hemmelig prosjekt i august, så det er godt å se at vi tilsynelatende ikke må vente mye lengre på bekreftelsen.

En rekke såkalte influencere, deriblant Canadian Guy Eh, har fått en mystisk pakke fra Activision som avslører at Crash Bandicoot 4 kommer til Steam den 18. oktober. Det som gjør dette ekstra interessant er at annonseringen gjøres i form av en slags kvittering som avsluttes med tilbudet "Hungry for more? Try our new Wumpa Pizza for $12.08". Jeg er langt fra den eneste som husker at selskapet gjorde noe lignende like før det forrige spillet i serien ble annonsert, så da er det ikke vanskelig å se at summen også kan være den amerikanske måten å skrive 8. desember på. Tilfeldigvis samme dag (amerikansk tid) den nyhetsfylte The Game Awards-sendingen finner sted.

Vi får se om Toys for Bob og Activision kommer med flere hint etter hvert eller om vi må vente til desember på bekreftelsen.

Crash Team Rumble

Relaterte teksterLoading next content