Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Dreadwolf

Nytt Dragon Age 4-konseptbilde teaser Grey Wardens

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I løpet av de siste par månedene har Dragon Age 4s "Executuve Producer" Christian Dailey utgitt en del konseptbilder som har fokusert på å vise selve tonen i det kommende spillet, og det later til at de har skrudd litt opp på fargene og personligheten.

Det er det nyeste konseptbildet også et bevis på, men videre diskuterer fans nå om ikke det også varsler at Grey Wardens igjen blir en del av universet.

Du spilte faktisk som en Grey Warden i det første Dragon Age: Origins, og de har hatt mindre roller i de to andre spillene også. Du kan se bildet nedenfor.

Dragon Age: Dreadwolf

Relaterte tekster

0
Dragon Age: Dreadwolf nærmer seg

Dragon Age: Dreadwolf nærmer seg

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Over fire år har gått siden Bioware endelig bekreftet at de lager et nytt Dragon Age-spill, men det ble etter hvert tydelig at prosjektet hadde store problemer. Dette...Loading next content