Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman

Nytt Hitman-spill vil gjøre ting annerledes

IO Interactive sier ikke mye, men vekker uansett interessen vår.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da danske IO Interactive avslørte at de ble et uavhengi studio etter separasjonen fra Square Enix var det mange som lurte på hva dette betydde for den lenge hintede andre sesongen av Hitman. Studio sa at de fortsatt hadde rettighetene til å lage spill av serien, men offentliggjorde aldri at de jobbet med noe nytt. Nå kan de avsløre dette og mer.

I går ble Hitman sin Game of the Year-utgave sluppet, noe studiots CEO, Hakan Abrak, feiret med et åpent brev til fansen. Her forteller han litt om den nye utgaven, samtidig som han på forhånd takker alle som kjøper den siden dette vil gi studioet mer penger som kan brukes i fremtiden. Og det er akkurat dette punktet som nok er mest interessant for de fleste. Han avslutter nemlig brevet med følgende paragraf:

"En siste ting om det neste Hitman-spillet vårt: Jeg ønsker å fortelle dere at vi gjør stor fremgang, og har flere nye spennende funksjoner og noen helt nye ting vi aldri har gjort før i serien som vi gleder oss til å fortelle dere mer om. Dere må vente litt lenger på det, for vi planlegger ikke å prate om det ført en gang i 2018."

Det er godt å høre at utviklingen av spillet går bra, samtidig som jeg personlig synes det er veldig interessant å høre at de er villige til å ta flere sjanser med å implementere helt nye ting i serien. Akkurat hva kan vi jo bare spekulere i mens vi venter.

Hva skulle du likt å se i det neste Hitman-spillet?

Hitman

Relaterte tekster

9
Sesongstart: HitmanScore

Sesongstart: Hitman

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Hitman er tilbake, denne gangen i episodeformat, og vi har fulgt Agent 47 til Paris for å sette karakter på starten av det nye eventyret hans...

0
Prøv Hitman gratis på PlayStation 4

Prøv Hitman gratis på PlayStation 4

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Danske IO Interactive har vist seg å være ganske gavmilde de siste årene med flere muligheter for å få deler av både Hitman og Hitman 2 for en billig penge eller helt...

1
Hitmans tredje episode er nå gratis

Hitmans tredje episode er nå gratis

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

IO Interactive har allerede tilbydd oss de to første episodene av Hitman gratis, men de har sannelig ikke tenkt å stoppe der. Nå kan det danske studioet nemlig avsløre...Loading next content