Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Castlevania: Harmony of Despair

Nytt innhold til Castlevania?

Beryktet utvidelse for Harmony of Despair

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det later til at det nylanserte Castlevania: Harmony of Despair har en utvidelse på trappene, med et nytt nedlastbart kapittel med vår alles Simon Belmont.

En bruker på GameFAQs forum postet nylig det som kan fremstå som en utvidelse for Konamis Xbox Live Arcade-spill, som denne gang er drapert i et egyptisk design. Kapittelet, som skal bære navnet Beauty, Desire, Situation Dire, vil komme komplett med pyramidebaserte slott og mumier.

Skal vi tro forumposten kan vi også se frem til et gjensyn med Castlevania: Aria of Sorrows Julius Belmont og Maria Renard, som vi så sist i Devil's Castle Dracula X: Rondo of Blood og Castlevania: Symphony of the Night.

Under E3 avslørte kreativ leder Koji Igarashi at vi kunne glede oss til mye nedlastbart innhold etter lansering, så vi har all grunn til å tro at ryktene har en rot i virkeligheten.

Castlevania: Harmony of Despair

Relaterte teksterLoading next content