Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Rising

Nytt innhold til Dead Rising

Mer snacks til slakterspillet...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dead Rising er et artig og annerledes spill det kan de fleste være enige om. Slik har mer enn en million mennesker det i hvert fall, for det antallet eksemplarer av spillet som er blitt sendt over disken. Og for å feire det har Capcom besluttet seg for å frigi noen nye kostymer, temaer og bilder.

De nye kostymene er et hvitt habit sett, et nålestripet og advokat sett. Alle er helt gratis og dukker naturligvis opp i spillet når du som vanlig har lastet ned nøkkelen til de. Videre kommer det en rekke andre temaer, disse koster penger - nærmere bestemt 150 poeng.

Dead Rising
Dead Rising
Dead Rising

Relaterte tekster

Dead RisingScore

Dead Rising

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Capcom tar kunsten å drepe zombier til et helt nytt, sykt nivå i Dead Rising. Gamereactor har knekt titusentalls zombie-skaller og er klar til å fortelle hvor artig vi egentlig har hatt det.Loading next content