Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo: Combat Evolved

Nytt om Halo-filmen

Hvem er regissøren?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå er det blitt besluttet hvem som får det ærefulle oppdraget å regissere den kommende Halo-filmen og bak roret finner vi Sør-afrikanske Neill Blomkamp.

Blomkamp er litt av en spesiell person i filmindustrien, men har likevel lykkes med å sette sitt navn på kartet. Med den ekstremt kritikerroste kortfilmen, Alive in Joburg, har han blitt annerkjent filmskaper och han har også vunnet tre Clio-priser og en Visual Effects Society-pris for hans arbeid med TV-reklamen for Citroën C4 (den dansende robot-bilen som dere sikkert har sett). En Emmy-nominering for sitt arbeid med James Camerons TV-serie, Dark Angel, har han også lykkes med å få kapret til seg.

Om dere vil sjekke ut Alive in Joburg, klikk på denne linken som fører deg til YouTube.

Flere nyheter om Halo-filmen finner du inn her

Halo: Combat Evolved
Halo: Combat Evolved
Halo: Combat Evolved

Relaterte tekster

3
Halo: Combat EvolvedScore

Halo: Combat Evolved

ANMELDELSE. Skrevet av Lars Petter Svendsen

Endelig er det her. Spillet PC-eiere verden over har lengtet etter i 2 år. Det store spørsmålet er: "Er det like bra som Xbox versjonen?"

7
Halo (NTSC)Score

Halo (NTSC)

ANMELDELSE. Skrevet av Nicklas Mether

Som oftest tar det en god stund før utviklere lærer seg å håndtere en konsoll, og hvis dette er tilfellet med Xbox har vi mye godt i vente - for allerede nå overgår Halo det meste!Loading next content