Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Motorstorm

Nytt på PSN

Motorstorm-bane og annet snacks

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Denne uken oppdateres den europeiske Playstation Store med Coyote Revenge VIP Pass, en oppdatering for Motorstorm for ca. 50 kroner og som inneholder en ny bane, nye kjøretøy og remixed musikk. For øvrig ikke så mye spillbart denne uken, men om du gikk glipp av Colin McRae Dirt-demoen og Warhawk forrige uken så har du nok en del å syssle med.

I USA har onlineoppdateringen til Tekken: Dark Resurrection og det etterlengtede Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix allerede blitt sluppet, så de kommer nok sikkert her til Europa om ikke lenge. Ellers venter vi på demoer av Ratchet & Clank Future, Lair og Uncharted: Drake's Fortune.

Motorstorm
Motorstorm

Relaterte tekster

MotorstormScore

Motorstorm

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Gjengen bak blant annet WRC 4 byr på en heftig racingfest der brennende bilvrak, sanseløse mengder lystgass!

Motorstorm

Motorstorm

FORSPILL. Skrevet av Asmus Neergaard

Heseblesende og spennende gjørmeracing til PS3 som kanskje svelger over for mye på det tekniske området...Loading next content