Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Nytt premiumheadset fra Turtle Beach

Turtle Beach kommer med et nytt premiumheadset som visstnok skal være kongen av spillheadset.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Turtle Beach Stealth Pro kommer i april til Xbox, PlayStation, Windows PC, Mac, Nintendo Switch og mobile enheter, og skal vi tro de selv er det en «game-changer» i markedet.

Nytt premiumheadset fra Turtle BeachNytt premiumheadset fra Turtle Beach

«Vår Stealth Pro er selve høydepunktet når det kommer til spillyd med lydkvalitet, støyreduksjon, byggkvalitet og komfort. Det kan rett og slett ikke slås.» sier Juergen Stark som er styreleder og CEO i Turtle Beach Corporation. «Ikke bare gir Stealth Pro uslåelig lyd sammenlignet med de andre på markedet, men alle innstillingene er lagret i selve headsetet og kontrollert via appen vår slik at du kan ta med deg dine personlige innstillinger på farten» avslutter han.

Nytt premiumheadset fra Turtle BeachNytt premiumheadset fra Turtle BeachNytt premiumheadset fra Turtle Beach

Også mikrofonen skal være i en egen klasse, og gir oss perfekt resultat i enhver situasjon uavhengig av støynivå, og skal også fungere fint uten å bruke mikrofonarmen som kan tas av. Sistnevnte må jeg personlig si jeg gjerne vil teste først før jeg sier noe mer da dette har vært et problem med alle headset jeg har testet som skal ha denne funksjonen, men er headsetet så premium som de skal ha det til kan dette bli interessant.

Nytt premiumheadset fra Turtle BeachNytt premiumheadset fra Turtle Beach

Turtle Beach Stealth Pro lanseres 24. april verden over, og vi i Gamereactor skal selvsagt gi deg en nærmere titt på det ved lansering. Prislappen sa du? Du kan forhåndsbestille det allerede nå hos utvalgte forhandlere for 3999,-

Nytt premiumheadset fra Turtle BeachNytt premiumheadset fra Turtle BeachNytt premiumheadset fra Turtle Beach
Nytt premiumheadset fra Turtle Beach


Loading next content