Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Skylanders Swap Force

Nytt Skylanders annonsert

Nå med delbare figurer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et nytt kapitel i Skylanders-serien er allerede på vei, selv om Skylanders Giants ikke er mer enn drøye tre måneder gammelt. Det melder utgiver Activision som har gleden av å annonserer Skylanders Swap Force til de fleste av dagens konsoller (PS3, 360, Wii U, 3DS og Wii).

Nyvinningen denne gangen er figurer man delvis kan ta fra hverandre. Disse kan siden settes sammen i ulike kombinasjoner som bestemmer figurens utseende, bevegelser og ferdigheter.

Som før skal figurene transporteres inn i spillet via egne portaler, og ved lanseringen vil 16 delbare figurer være tilgjengelige. Samtidig får vi 16 klassiske figurer og åtte såkalte Light Core-figurer. Slippdatoen er ikke satt enda.

Skylanders Swap Force
Skylanders Swap Force
Skylanders Swap ForceSkylanders Swap Force

Relaterte tekster

7
Skylanders Swap ForceScore

Skylanders Swap Force

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Skylanders Swap Force lar deg bytte ben og overkropp på Skylanderne. Tomas har vært farlig nær ved å bytte bort studiepengene sine mot leketøysfigurer.

6
Skylanders Swap Force

Skylanders Swap Force

FORSPILL. Skrevet av Tomas Veiden

Tomas har vært i Albany, New York og besøkt utviklerne bak det neste spillet som topper alle barns ønskelister...

2
Skylanders Swap Force

Skylanders Swap Force

FORSPILL. Skrevet av Mike Holmes - GR EU

Disney Infinity nærmer seg med stormskritt, men Activision ser ut til å komme med et brukbart svar på tiltale. Vi har prøvespilt Skylanders Swap Force...Loading next content