Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Day of the Tentacle: Remastered

Nyversjon av klassiske Day of the Tentacle annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi visste allerede at klassikeren Grim Fandango er underveis i nyversjon, og under helgens Playstation Experience-event ble en ny trailer vist frem. Det vi derimot ikke visste var at den levende legenden Tim Schafer også jobber med en oppusset utgave av en annen klassiker. En PC-klassiker fra 1993 mange har særdeles gode minner fra.

Det gjør han, og spillet det er snakk om er selveste Day of the Tentacle, som skal slippes til både Playstation 4, PS Vita og PC i løpet av 2015, i form av Day of the Tentacle: Special Edition.

Day of the Tentacle var oppfølgeren til Maniac Mansion, og med denne nyversjonen, pluss Grim Fandango, pluss det nylig annonserte Thimbleweed Park (som beskrives som en annen åndelig oppfølger til Maniac Mansion) på menyen, har pek-og-klikk-fans mye å se frem til om dagen.

Day of the Tentacle: Remastered

Relaterte tekster

4
Day of the Tentacle: RemasteredScore

Day of the Tentacle: Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

Rasmus får nesten tårer i øynene når han tenker tilbake på denne klassikeren. Derfor var han en selvskreven kandidat til å anmelde nyversjonen...

2
Gode Gamlereactor: Day of the Tentacle

Gode Gamlereactor: Day of the Tentacle

ARTIKKEL. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hva får man når man legger sammen en nerd, en roadie, en sykepleierstudent, en gal professor, en mutert tentakkel og en tidsreisende utedo? Klassikeren Day of the Tentacle, selvfølgelig!

2
Day of the Tentacle: Remastered får dato

Day of the Tentacle: Remastered får dato

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis du har sett frem til å spille den nye versjonen av Lucasarts klassiske eventyrperle, Day of the Tentacle, så trenger du ikke å vente så mye lenger. Double Fine...Loading next content