Norsk
Gamereactor
nyheter
Obi-Wan Kenobi

Obi-Wan Kenobi sesong 2 er "ikke i aktiv utvikling"

Men det ser ut til at fansen ikke skal gi opp håpet ennå.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Variety hadde gleden av å snakke med Lucasfilm-presidenten Kathleen Kennedy under forrige ukes Star Wars Celebration i London, og da kunne hun bekrefte at en andre sesong av Disney+s Obi-Wan Kenobi for øyeblikket ikke er under utvikling.

HQ

Fansen bør imidlertid ikke gi opp håpet, ettersom Kennedy virker håpefull om seriens fremtid: "Jeg sier aldri aldri, fordi det alltid er muligheten. Det showet ble så godt mottatt, og Deborah Chow gjorde en så spektakulær jobb. Ewan McGregor ønsker virkelig å gjøre enda en. Alle er alle hender på dekk med det vi gjør akkurat nå, som du kan se av hva vi viste alle [på feiringen]. Vi vil rette oppmerksomheten mot det igjen, kanskje på veien."

Det er imidlertid mye for fans av Star Wars å se frem, med blant annet Rey bekreftet å komme tilbake til franchisen og Taika Waititi fortsatt skriver et prosjekt. Kennedy sier følgende om sistnenvte:

"Han skriver manuset selv. Han ønsker egentlig ikke å bringe andre inn i den prosessen, og jeg klandrer ham ikke. Han har en veldig, veldig unik stemme. Så vi ønsker å beskytte det, og det er det han gjør. Men vi skal klare det en dag."

Obi-Wan Kenobi

Relaterte tekster

0
Obi-Wan Kenobi

Obi-Wan Kenobi

SERIES-TEKST. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Kraften har alltid vært sterk hos Ewan McGregor, men hvor sterkt står TV-serien om hans kjente og kjære rollefigur?



Loading next content