Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Octopath Traveler

Octopath Traveler har ingen planer om utvidelser

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå har vi har mulighet til å prøve den nye Octopath Traveler-demoen i noen dager, og liker du det du har fått prøve trenger du bare å vente i litt over tre uker til hele spillet kommer. Da mener vi hele spillet også.

For Octopath Travel-produsenten Masashi Takahashi slo nylig av en prat med Dengeki, og kunne da gjenta at spillet nok i gjennomsnitt vil ta seksti timer å fullføre. I motsetning til flere andre Square Enix-spill vil det stoppe der også, for Takahasi-san sier at studioet ikke har noen planer om utvidelser etter lansering. Han liker også å tro at spillet er så finpusset at de ikke trenger å komme med nevneverdige oppdatering, så her kan vi tydeligvis bare glede oss til å sette igang de ulike eventyrene med de ulike figurene den 13. juli.

Octopath Traveler

Relaterte tekster

0
Octopath TravelerScore

Octopath Traveler

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Skaperne bak 3DS-spillet Bravely Default er nå klare med Octopath Traveler, et rollespill med årets kanskje mest unike visuelle stil. Men har spillet mer å by på?Loading next content