Norsk
Gamereactor
nyheter
Octopath Traveler II

Octopath Traveler II kommer til Xbox og Game Pass

Tidlig neste år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke alltid like lett å følge tankegangen til Square Enix. Da de lanserte Octopath Traveller, ble det først lansert for Switch, deretter for PC, Stadia og Xbox - men av en eller annen grunn ikke for PlayStation. Og da Octopath Traveler II hadde premiere i mars, la de til PlayStation - men bestemte seg for å fjerne Xbox i stedet.

Men under dagens Microsoft-event på Tokyo Game Show ble det endelig avslørt at Octopath Traveler II endelig kommer til Xbox. Den kommer tidlig neste år, og vil bli lagt til på Game Pass fra dag én.

Hvis du ikke har spilt Octopath Traveler (eller oppfølgeren), byr det på åtte separate historier med åtte forskjellige hovedpersoner med svært forskjellig spillopplevelse. Historiene henger til en viss grad sammen, og du kan spille dem i den rekkefølgen du vil i et klassisk turbasert JRPG som i bunn og grunn tilbyr alt vi forventer av denne sjangeren. Alt sammen med herlig retroinspirert grafikk.

Begge spillene har blitt store suksesser, og vi håper at Game Pass vil gjøre det mulig for mange spillere å oppdage disse perlene. Ta en titt på Xbox-kunngjøringstraileren nedenfor.

HQ
Octopath Traveler IIOctopath Traveler II
Octopath Traveler IIOctopath Traveler II
Octopath Traveler IIOctopath Traveler II

Relaterte tekster

0
Octopath Traveler IIScore

Octopath Traveler II

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

HD-2D-sjangeren har tydeligvis kommet for å bli. Octopath Traveler II sparker inn åpne dører, men Tommy har kost seg likevel.Loading next content