Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Odeon-kinoer skal vise hovedfinalen i Faceit Major

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Esportturneringsplattformen Faceit har slått seg sammen med Odeon-kinoer og Barcraft United i forbindelse med Faceit Major CS:GO-konkurransen, og på søndag, den 23. september, kommer de til å arrangere aktiviteter i forbindelse med konkurransen. Barcraft United vil gjerne at arrangører og fans kommer med ideer til fester de kan ha her.

14 kinoer i Storbritannia kommer til å vise hovedfinalen mellom de to beste lagene, og her kan du se hvor disse kinoene befinner seg. Barcraft, på den andre siden, har arrangert over 200 fremvisningsfester over hele verden, og er ute etter steder hvor de kan vise frem hele Champions Stage mellom 20. og 23. september.

Hva synes du om å vise denne typen innhold på kinoer?

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content