Norsk
Gamereactor
esports

Olympic Esports Week arrangeres i Singapore neste år

Den internasjonale olympiske komité har bekreftet det innledende arrangementet og satt datoer for turneringen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den internasjonale olympiske komité har kunngjort sitt neste skritt i å feire og støtte e-sport. Som avslørt i en pressemelding, blir vi fortalt at det vil være en innledende olympisk esportsuke holdt i Singapore mellom 22. og 25. juni neste år, som vil være en hybrid fysisk og simulert sport "fire-dagers festival, inkludert utstilling av den nyeste teknologien, paneldiskusjoner, utdanningsøkter og showkamper."

På Olympic Esports Week blir vi fortalt at det også vil være den første personlige livefinalen for Olympic Esports Series, med detaljene om hvordan du kan være en del av denne turneringen planlagt å bli avslørt tidlig i 2023.

– Den første olympiske e-sportuken markerer en viktig milepæl i vår ambisjon om å støtte veksten av virtuell sport innen den olympiske bevegelsen, sier IOC-president Thomas Bach. "Vi tror at det spennende nye formatet til vår virtuelle sportskonkurranse, med live finaler som skal arrangeres for første gang, er en mulighet til å samarbeide videre med esports-spillere og skape nye muligheter for både spillere og fans."
På samme måte som ekstra detaljer om Olympic Esports Series, vil ytterligere informasjon om den olympiske esportsuken bli avslørt tidlig i 2023.

Olympic Esports Week arrangeres i Singapore neste år


Loading next content