Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wolfenstein II: The New Colossus

Om to uker blir det mulig å spille Wolfenstein 2 på Nintendo Switch

Bethesda viser frem egen "2 down 7 to go"-versjon av Nintendo Switch.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om ikke spillet har en offisiell lanseringsdato ennå, kommer Wolfenstein II: The New Colossus til å være spillbart om ikke så altfor lenge. Bethesda har bekreftet at de kommer til å ha med seg spillet på deres Gameplay Day den 7. april på PAX East, i Boston.

Selskapet hintet om sin tilstedeværelse der via en tweet fra den offisielle Wolfenstein-kontoen, og kunngjorde i samme slengen at de kommer til å gi bort en egen gul og svart, Wolfenstein-inspirert, Nintendo Switch.

Wolfenstein II: The New Colossus

Konsollen blir gitt til "both to an in-person attendee and viewers watching online", og det er en"Customized Nintendo Switch inspired by the flight jacket worn by BJ Blazkowicz in Wolfenstein II: The New Colossus", som inkluderer mottoet "2 down 7 to go" (en referanse til hvor mange liv en katt har).

Nintendo Switch-versjonen av Wolfenstein-spillet blir håndtert av Panic Button, som allerede har laget en rimelig bra versjon av Doom til Switch (du kan lese anmeldelsen til David her). I og med at spillet er spillbart allerede, er det ikke usannsynlig at en lanseringsdato er rett rundt hjørnet.

Hva synes du om den Wolfenstein-inspirerte Switchen?

Relaterte teksterLoading next content