Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Onde skjermiser fra Evil Genius

Heier du alltid på 'det slemme laget'? Har du en plakat af Dr. Evil hengende på veggen? Eller er du bare en gamer som digger morsomme spill? Så er kanskje Evil Genius noe for deg! Vi har nye skjermiser!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Britiske Elixir Studios slapp det svært så etterlengtede og noe skuffende Republic: The Revolution tidligere i år. Ambisjonene var høye hos Elixir - kanskje for høje - og i deres nye prosjekt har de tydeligvis bestemt seg for å senke lista en smule. Denne gangen er det nemlig et relativt simpelt, men kanskje også genialt konsept de byr på!

Spillet heter Evil Genius og går ganske enkelt ut på at man som "det onde geniet" skal bygge opp sitt ondskabsfulle imperium med soldater, gale professorer, underjordiske baser, haier med lasere på hodet o.s.v. Altså nesten som å være Dr. Evil fra Austin Powers filmene.

Spillet er stappfullt av humor og det er bare fantasien som setter grenser. Du kan lese mer om spillet på dets offisielle sider, og vi har dessuten en bunke ferske skjermiser fra spillet:Loading next content