Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
One Piece Odyssey

One Piece Odyssey får spillbar demo 10. januar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rollespillet One Piece Odyssey tilbyr en åpen verden basert på Elichiro Odas vellykkede manga, og hvis dette er noe du er gira på, vil du snart kunne prøve det selv. En gratis demo lanseres 10. januar, men gitt at spillet lanseres 13. januar, snakker vi ikke mye ventetid mellom demo-utgivelsen og hele spillet.

Vi kan også glede oss over en ny trailer for One Piece Odyssey, som viser ytterligere to eventyr fra mangaen som dukker opp i spillet. One Piece Odyssey dreier seg ellers om en helt ny historie, men gir også spillerne muligheten til å oppleve favorittøyeblikk fra One Piece-serien.

Tidligere har Water Seven og Alabasta-historiene blitt avslørt, og nå får vi vite at historiene til Marineford og Dressrosa også vil dukke opp i spillet. Det er imidlertid ikke klart hva som vil være tilgjengelig i demoen, men vi vil få muligheten til å overføre all progresjon til hovedspillet.

HQ
One Piece Odyssey

Relaterte teksterLoading next content