Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
One Piece: World Seeker

One Piece: World Seeker utsettes til 2019

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bandai Namco og utviklerne i Ganbarion har vært veldig ivrige med markedsføringen av One Piece: World Seeker siden spillet ble avduket forrige desember, så det kunne virke som om de hadde troen på at Luffy og gjengen ville kunne slå godt fra seg i den travle spillhøsten. Det kunne i alle fall virke slik...

For etter noen uker med rykter har det nå blitt bekreftet at One Piece: World Seeker utsettes til "en gang i 2019". Grunnen er enkelt og greit at dette er det mest ambisiøse One Piece-spillet noen gang, og produsenten Koji Nakajima sier derfor at de trenger litt mer tid for å leve opp til både sine og fansens høye forventninger. Den gode nyheten er at vi uansett ikke trenger å vente lenge på mer informasjon og gameplay fra spillet, for vi vil få mye mer på den kommende Tokyo Game Show-messen.

One Piece: World Seeker

Relaterte teksterLoading next content