Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
One Piece: World Seeker

One Piece: World Seeker viser alt og lanseres i mars

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

One Piece: World Seeker har sett ganske spennende ut de gangene Ganbarion har vist det frem, så det var ganske skuffende å høre at de måtte utsette spillet til neste år i september. Det kan heldigvis virke som om den ekstra tiden allerede har gjort spillet godt, og på toppen av det hele vet vi nå den nye lanseringsdatoen.

Dagens trailer viser nemlig nærmest alt som finnes i spillet, samtidig som den avslører at One Piece: World Seeker vil lanseres den 15. mars om alt går som planlagt. Da vil vi ifølge traileren kunne utnytte alle ferdighetene Luffy har skaffet seg gjennom serien til å denge rumpe, snike oss rundt, komme oss fra sted til sted lynraskt, utføre utallige sideoppdrag, lage oss nye ting og enkelt sagt gjøre det aller meste man forventer av et såkalt open world-spill satt i One Piece-universet.

HQ
One Piece: World Seeker

Relaterte teksterLoading next content