Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mario Kart Wii

Oppblåsbar Mario Kart

Luftig løsning for fartsglade

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Merkelige hjelpemidler til Nintendo Wii vil ingen ende ta, og hver måned dukker det opp ett eller annet på markedet som topper det vi tidligere har sett. Om det lille plastrattet til Mario Kart Wii ikke bød på innlevelsen du hadde forespeilet deg, bør du kanskje sjekke ut dette noe kuriøse tilleggsutstyret, en oppblåsbar bil for racingspill.

Denne finurlige dingsen har sitt eget ratt du kan plassere Wii-kontrolleren i, og produsenten lover at det blir nøyaktig som å være i spillehall. I tillegg skal det visstnok gjøre deg til den kuleste i gata, så klikk deg inn på denne reklamefilmen om du føler du kunne hatt bruk for noen ekstra kulhetspoeng.

Mario Kart Wii

Relaterte tekster

Mario Kart WiiScore

Mario Kart Wii

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Mario Kart suser inn på Nintendo Wii med motorsykler, stunts og en gedigen onlinedel. Og resultatet er stor underholdning. Jon Cato har satt karakteren innenfor!Loading next content