Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rock Band 3

Oppdatering til Rock Band 3

Retter feil som har plaget hobbyrockerne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En stor programvareoppdatering til Rock Band 3 er blitt sluppet til Playstation 3 og Xbox 360. Nyheten stammer fra spillets offisielle forum som forteller at oppdateringen blant annet vil reparere noen grafiske feil som har fått spillet til å bryte sammen.

Blant andre endringer finner vi at overdrive nå kan aktiveres ved å trykke på back-knappen, en forbedret distortion-effekt og at sorteringen av låtene nå skal fungere som opprinnelig planlagt.

Rock Band 3

Relaterte tekster

Rock Band 3Score

Rock Band 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - Gamereactor SE

Harmonix tar musikkspillsjangeren til neste nivå med keyboard og strengede plastgitarer med 102 knapper. Er det fortsatt moro å leke rockeband i stua?

0
Nye låter sluppet til Rock Band

Nye låter sluppet til Rock Band

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er nesten to år siden Harmonix annonserte at det var slutt på nye nedlastbare låter til deres Rock Band-serie. Et løfte de har holdt frem til nå. I en ny annonsering...Loading next content