Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Meat Boy

Oppdatering til Super Meat Boy

Omsider skal feil rettes opp

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I vår digitale hverdag med store oppdateringer og nedlastningspakker på flere hundre megabytes blir en oppdatering på én megabyte som lommerusk å regne. Likevel har det tatt Microsoft hele tre måneder å godkjenne den én megabyte store oppdateringen til Super Meat Boy.

Nå skal oppdateringen omsider være klar for nedlastning, slik at man kan få has på småfeilene som har plaget kjøttgutten siden han kom på banen i fjor.

Dette betyr også at Team Meat kan vende nesen mot annet nytt innhold, som de mange ekstra banene til den gratisutvidelsen Teh Internets.

Super Meat BoySuper Meat Boy

Relaterte tekster

0
Super Meat Boy slippes til Wii U i mai

Super Meat Boy slippes til Wii U i mai

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Ventetiden er snart over for deg som har lengtet etter å gjøre verdens beste kjøttbit til farse i utfordrende plattformbrett. Team Meat har fortalt at spillet fra 2010...

2
Super Meat Boy kommer til PS4 og Vita

Super Meat Boy kommer til PS4 og Vita

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det ekstremt vanskelige Super Meat Boy skal slippes til både Playstation 4 og PS Vita. Dette forteller Team Meat på sine hjemmesider hvor de skriver: Crazy right?! We...Loading next content