Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bayonetta 2

Oppdatert! Wii U lar deg "fråtse i vold og sex"

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Oppdatert:
Etter at dette ble dratt frem i lyset her på Gamereactor tirsdag, har Nintendo endret teksten til noe litt mer nøytralt i Norge, Sverige og Danmark. Vi antar at Nintendo ikke var helt enige i beskrivelsen, for nå lyder den som følger:

"Det er ikke bare barnevennlige PEGI 3-spill som finnes til Wii U, flere av de utgitte titlene er utelukkende rettet mot et eldre og voksent publikum!"

Opprinnelig sak:
Nintendos norske nettside har i anledning julen satt sammen en liten artikkel som skal overbevise folket om hvorfor deres Wii U-konsoll er interessant. Vi er langt fra uenige, men stiller oss litt tvilende til noe av beskrivelsen. Spesielt dette:

... og spill for store barn
Det er ikke bare barnevennlige PEGI 3-spill som finnes til Wii U, her finner du også titler for eldre som har lyst til å frotse i vold og sex (spill gjerne på Wii U GamePad i stedet for på tv-en for å skjerme uskyldige barneøyner)!

Vi antar at det er fråtse som er ordet de ville bruke, men det ikke nødvendigvis skrivefeilen vi henger oss opp i. Her i Gamereactor er vi veldig godt kjent med hvordan oversetting av artikler kan få et litt uheldig utfall, så vi skal ikke kaste mer stein enn absolutt nødvendig.

Mener du at Wii U lar deg fråtse i vold og sex?

Bayonetta 2

Relaterte tekster

1
Bayonetta 1 og 2 til SwitchScore

Bayonetta 1 og 2 til Switch

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Klør du i fingrene etter Bayonetta 3? Får du ikke sove om natten i påvente av et nytt mesterverk fra Platinum Games? Her er en gladnyhet til deg som eier en Switch!

Bayonetta 2Score

Bayonetta 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Den sprøeste heksa i gata er tilbake for å rundjule alt på sin vei. Vi har mørbanket både engler og demoner for å sette den magiske karakteren...

0
Klokken 16 på GR Live - Bayonetta 1 + 2

Klokken 16 på GR Live - Bayonetta 1 + 2

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Heksen Bayonetta har gjort comeback på Nintendo Switch med porteringer av de to første spillene. Dette skjer så klart i forkant av at Bayonetta 3 kommer til konsollen en...

0
Ny Bayonetta-amiibo annonsert

Ny Bayonetta-amiibo annonsert

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

På denne dag for to år siden kunne japanske spillkunder skaffe seg Platinum Games sitt Bayonetta 2 til Wii U, og denne merkedagen vil utvikleren gjerne vie litt ekstra...Loading next content