Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rock Band 3

Oppsigelser hos Harmonix

Dårlige salgstall for Rock Band 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke mange månedene siden musikkspillgiganten Harmonix kjøpte seg fri fra Viacom, som i utgangspunktet betalte hele $175 for utvikleren. Iløpet av fjoråret ga de ut blant annet Dance Central og Rock Band 3, derav sistnevnte leverte mindre imponerende salgstall. Nå har de sett seg nødt til å sparke deler av staben, uten å gå nærmere inn på hvor mange det er snakk om.

Selv sier Harmonix at de vil tilpasse staben etter hvor stor etterspørselen er, som tyder på at de kan ha lagt ned et prosjekt. De bekreftet samtidig at alt nedlastbart innhold til de to spillene ikke vil bli påvirket av avskjedigelsene.

Rock Band 3

Relaterte tekster

Rock Band 3Score

Rock Band 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - Gamereactor SE

Harmonix tar musikkspillsjangeren til neste nivå med keyboard og strengede plastgitarer med 102 knapper. Er det fortsatt moro å leke rockeband i stua?

0
Nye låter sluppet til Rock Band

Nye låter sluppet til Rock Band

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er nesten to år siden Harmonix annonserte at det var slutt på nye nedlastbare låter til deres Rock Band-serie. Et løfte de har holdt frem til nå. I en ny annonsering...Loading next content