Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Halo Infinite

OpTic Gaming are the Halo Championship Series Orlando Major victors

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

2022s siste Major i Halo Championship Series har kommet til slutten, da Orlando Major avsluttet i går kveld. Turneringen brakte de beste lagene i verden sammen til Florida, og tilbød både en rekke plasser til verdensmesterskapet i oktober og inneholdt også en fin premiepott som skulle deles ut til vinneren.

Og det seirende laget, som steg til toppen og vant Orlando Major, var ingen ringere enn OpTic Gaming, en organisasjon som fortsetter en veldig dominerende konkurranse i Halo Infinite i år, etter en seier i North American Super, og også noen få pallplasser i de tidligere Majorene i Anaheim og Kansas City.

Denne seieren har ført til at OpTic Gaming er på vei hjem med $140 000 i premiepenger, og kan forberede seg til det Seattle-baserte verdensmesterskapet.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content