Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Halo Infinite

OpTic Gaming er mestere i Halo Championship Series Fort Worth Major

Etter å ha slått Spacestation Gaming i finalen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

OpTic Gaming virkelig er Halo Championship Series finalesjefer. Laget er alltid favoritt til å vinne en turnering, og etter å ha vunnet Kickoff Major Charlotte i starten av sesongen og World Championship på slutten av forrige sesong, har laget nå også vunnet den siste Major i 2023-sesongen.

OpTic er vinnerne av Fort Worth Major, som ble avsluttet i helgen. Laget klarte å slå Spacestation Gaming i finalen, og gikk derfor hjem med 100 000 dollar i premiepenger.

Ikke nok med det, siden dette var årets siste Major, vet vi nå nøyaktig hvem som kommer til å delta på 2023 World Championship som arrangeres i Seattle i oktober. I tillegg til OpTic og Spacestation har også Native Gaming Red, FaZe Clan, Shopify Rebellion, Quadrant, Sentinels, G1, Complexity Gaming, Cloud9, Native Gaming White, LVT, Natus Vincere, Impact Team, Luminosity Gaming og Divine Mind kvalifisert seg.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content