Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Infinite Warfare

OpTic Gaming vant CWL Dallas

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

OpTic Gaming måtte gjennom en intens finale da de møtte eUnited under CWL Dallas, men gikk seirende ut av det til slutt. Dette er deres andre seier så langt, for sist måned gikk de også til topps under CWL Paris.

OpTic vant de to første kartene i finalen, men møtte sterk motstand fra spesielt Pierce "Gunless" Hillmann. OpTic holdt imidlertid ut lengst og rodde det i land til slutt. Denne seieren ble den 30. mesterskapsseieren for Ian "Crimsix" Porter, noe som gjør ham til den mestvinnende Call of Duty-spilleren til dags dato. OpTic som lag kunne reise hjem med 80 000 dollar i kassa.

Call of Duty: Infinite Warfare
Photo: OpTic Gaming

Relaterte tekster

Call of Duty: Infinite WarfareScore

Call of Duty: Infinite Warfare

ANMELDELSE. Skrevet av Katrine Baumgardt

Gamereactor har satt tennene i årets tilskudd i Call of Duty-serien, Infinite Warfare, og det er en totalpakke du ikke vil gå glipp av...

0
OpTic vant CWL Championship i Orlando

OpTic vant CWL Championship i Orlando

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I forrige uke var vi i Orlando for å dekke Call of Duty World League Championship. Her møttes 32 av verdens beste lag for å kjempe om verdensmestertittelen i Call of...Loading next content