Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Black Ops 4

OpTic stakk av med seieren i CWL Las Vegas

Sesongens første store arrangement gikk av stabelen i helga.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du følger med på Call of Duty-esport vet du at OpTic Gaming, som har vunnet en rekke mesterskap tidligere, slet med å få ordentlig fotfeste i forrige sesong av Call of Duty: WWII. men nå har gjengen tilbake i storform, for de stakk nemlig av med seieren i CWL Las Vegas, den første store konkurransen i Black Ops 4 sesongen.

De kunne kose seg med en premiepott på $100 000, og spilleren deres Brandon 'Dashy' Otell ble MVP. OpTic kunne skilte med 12 seire og kun ett tap i løpet av hele konkurransen, og suste forbi lag som Splyce, Luminosity og eUnited. De møtte sistnevnte på nytt i hovedfinalen.

I tillegg har OpTic sikret seg en plass i neste års CWL Pro League, sammen med Luminosity, eUnited og Splyce, og dette er kanskje mer verdifullt enn selve premien.

Hvordan tror du OpTic kommer til å gjøre det videre i sesongen?

Call of Duty: Black Ops 4
Photo: MLG

Relaterte tekster

4
Call of Duty: Black Ops 4Score

Call of Duty: Black Ops 4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik brukte å være en stor fan av serien, men falt av etter hvert. Nå har Black Ops 4 trukket han så hardt tilbake at vi frykter han har fått whiplash.

0
Eunited vinner 2019 CWL-finalen

Eunited vinner 2019 CWL-finalen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Den første CWL-finalen noen sinne sluttet i Miami på søndag. Her hadde 16 lag kjempet om en bit av kaken. finalekampen var mellom Eunited og Gen.G. Over to tre-timers...Loading next content