Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Vanguard

OpTic Texas er Call of Duty League Major 1-mesterne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en travel første etappe har Call of Duty League offisielt avsluttet den første Majoren i 2022-sesongen. Turneringen var arrangert av OpTic Texas og så hvert lag konkurrere i en dobbel-elimineringsbrakett, hvor vinneren på slutten av det hele var ingen ringere enn vertene selv.

Det stemmer, etter en intens og konkurransepreget helg har OpTic Texas blitt kronet som Major 1-mestere, etter deres imponerende 5-2-seier over Atlanta Faze i Majorens store finale.

Dette resultatet sikrer OpTic plass nummer to i ligaen for øyeblikket, ettersom Faze fortsatt er litt foran etter en tapsfri første etappe av vanlig spill og også en Kickoff Classic-seier.

Flere kamper venter den kommende helgen når innledningen til Major 2 finner sted.

Call of Duty: Vanguard

Relaterte tekster

4
Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Aldeles nydelig grafikk, lyd og musikk blander seg sammen med en grei historie, gigantisk multiplayer og artig Zombies for å forhindre at årets spill ikke føles som om kua er melket helt tørr.Loading next content