Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

OpTic Texas har tapt sin første kamp i sin egen Call of Duty League Major

New York Subliners, LA Thieves og LA Guerrillas tok også en L.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den første dagen av OpTic Texas hosted Call of Duty League Major III er nå over, og til tross for at de ble arrangert av det texanske laget foran fansen, har laget allerede lidd sitt første nederlag og står i fare for å bli eliminert.

Under kampen mot Boston Breach i går endte Texas opp med å tape 3-0 i en ganske skuffende forestilling, og presset dem inn i elimineringsbraketten der de må beseire London Royal Ravens for å holde turneringshåpet i live.

Ellers tapte Los Angeles Guerrillas også for Seattle Surge, Los Angeles Thieves ble beseiret av Atlanta Faze, og New York Subliners ble slått ned en pinne av Toronto Ultra.

Dette betyr at helgen vil bli sparket av ved å se Guerrillas ansiktet Las Vegas Legion, alt før Thieves ta på Minnesota Rokkr, deretter Texas ansiktet Ravens, med i kveld capping ut med Subliners mot Florida Mutineers.

Få med deg alt som skjer her.

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterte teksterLoading next content