Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Orange Box

Orange Box utsettes

Men kun til Sonys PlayStation 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For PS3-eiere er det nå blitt normalt at spill til formatet utsettes. Denne morgenen er ikke annerledes. I et intervju med Gamespot kan marketing sjefen Doug Lambardi fortelle at The Orange Box som bl.a. inneholder det originale Half-Life 2 samt Portal og Team Fortress 2, ikke kommer til PlayStation 3 samtidig som PC og Xbox 360-versjonen.

Lombardi snakker kun om en utsettelse på et par uker, men det er stadig skuffende at PlayStation 3-eierne alltid ender med å få spillet sist. Hvis alt ender godt så skulle The Orange Box gjerne være på gaten den 9. oktober.

Relaterte tekster

0
The Orange Box er ute til Xbox One

The Orange Box er ute til Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Listen med spill tilgjengelig på Xbox Ones bakoverkompatibilitet blir stadig lenger, og nå har den fått et tilskudd vi tror mange kan sette pris på. Det er først og...Loading next content