Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ori and the Blind Forest

Ori and the Blind Forest kommer til butikkene i juni

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I mars kom Ori and the Blind Forest: Definitive Edition til Xbox One i fysisk format, og april kunne også PC-spillere laste ned den "ultimate" utgaven av den vesle tassen sine eventyr. Det er dog ikke alle som har tilgang til internett, eller ikke ønsker å laste ned spill. Nå har vi gode nyheter til dere også.

Nordic Games har nemlig annonsert at PC-utgaven av spillet vil slippes i butikkene den 14. juni. Da kan vi velge blant to utgaver:
• Standard for €19,99 inneholder spillet, premium innpakning, quickstart-guide og A3-plakat.

• Limited for €29.99 inneholder spillet, steelbox, quickstart-guide, lydsporet på CD, to postkort og to tosidede A3-plakater.

I pressemeldingen skriver de at spillet også vil komme til Xbox One, men kun i USA. Vi har kontakt Nordic Games og Microsoft for å høre om det også vil komme disse veier etter hvert.

Ori and the Blind Forest

Relaterte tekster

Ori and the Blind ForestScore

Ori and the Blind Forest

ANMELDELSE. Skrevet av Andreas Bjørnbekk

Et uerstattelig tap. En splittet familie. En hel verden i oppløsning. Dette er Ori and the Blind Forest, et aldeles nydelig plattformspill!

0
Nytt innhold til Ori and the Blind Forest

Nytt innhold til Ori and the Blind Forest

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis du likte Ori and the Blind Forest like mye som vi gjorde (sjekk ut vår anmeldelse), blir du antagelig glad for å høre at snart får mer av det gode. Thomas Mahler fra...Loading next content