Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Outlast

Outlast til PS4 i februar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere i dag kom det frem at det kritikerroste og mildt sagt skumle skrekkspillet Outlast skulle slippes til Playstation 4 i løpet av februar. I tillegg ble det dessuten hevdet at spillet skulle bli en del av Sonys PS Plus-ordning og at medlemmer av denne skulle få spillet aldeles gratis.

Nå har det beklageligvis vist seg at kun halvparten av denne informasjonen medførte riktighet. Det stemmer at spillet mest sannsynlig skal slippes innen mars er over oss, men det blir neppe en gratis PS Plus-tittel:

- Unfortunately the information that went online today was from the fan-administrated Facebook. The game is looking likely to release in February at this time, but the pricing and timing details have not been solidified just yet with Sony for any of the territories, kommenterte utvikler Red Barrels til Gamereactors portugisiske avdeling, på spørsmål om dato og deltagelse i PS Plus-ordningen.

Dette betyr naturligvis ikke at Outlast gratis via PS Plus er en total umulighet, men det er nok ikke noe å sette pengene sine på. Dessuten er vi usikre på om vi tør å spille det uansett.

Outlast
Scary...

Relaterte tekster

1
OutlastScore

Outlast

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Marerittet ankommer nå Xbox One, og Ruben har plukket opp det infrarøde kameraet og jobbet seg gjennom to tolvpakninger med Pampers, kun for deres skyld.

3
Mer Outlast-skrekk i april

Mer Outlast-skrekk i april

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du er blant de få som turte å gjennomføre skrekkspillet Outlast, har vi en grufull gladmelding til deg. Eventyret er nemlig ikke over enda, selv om du kom deg...

0
Gamereactor Live spiller Outlast

Gamereactor Live spiller Outlast

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den danske Playstation-distributøren er i studio for å snakke om PS Plus, og senere skal vår vert gi seg i kast med skrekkspillet Outlast. Dette begynner nå klokken 16.00...

7
Outlast til PS4 i februar

Outlast til PS4 i februar

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Tidligere i dag kom det frem at det kritikerroste og mildt sagt skumle skrekkspillet Outlast skulle slippes til Playstation 4 i løpet av februar. I tillegg ble det...Loading next content