Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Outriders

Outriders har fått stor oppdatering som fikser irriterende ting

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen hemmelighet at Outriders, til tross for å være et ganske underholdende spill, har en del problemer og irriterende elementer. Mens vi fortsatt må vente en stund til på at enkelte sitt utstyr ikke skal forsvinne plutselig har det i alle fall kommet en annen stor oppdatering som fikser en god del andre skavanker.

Listen over antall ting som forbedres i dagens oppdatering er lang, men noen av høydepunktene er at vi langt sjeldnere blir sittende fast på "Signed In!"-skjermen, skarpskytterfiendene blir litt tregere og svakere, problemer med dekningssystemet skal være rettet, siktet har blitt tydeligere, det er billigere å oppgradere episk utstyr utstyr og veiviseren skal ikke tulle så mye med oss. Du kan finne hele listen her.

Outriders

Relaterte tekster

1
OutridersScore

Outriders

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Til tross for at det føles tjue år gammelt til tider leverer Square Enix sitt nyeste storspill ekstremt underholdende gameplay som er vanskelig å legge fra seg.Loading next content